Skip to main content

Laiturit mökeille ja ammattikäyttöön

Meiltä löydät laiturit suojaisaan pohjukkaan tai haastavampaan merenrantaan. Monet laitureista ovat toteutettavissa kiinteillä nivelillä järviolosuhteisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinulle sopiva laituri.

Putkiponttoonilaituri 4,2mX2,4m

Pieni putkiponttoonilaituri sopii erinomaisesti suojaisiin poukamiin helpottamaan rantautumista. Optimaalisen kansikorkeuden johdosta laiturille on helppo nousta myös soutuveneestä. Suojaisessa paikassa laituria ei tarvitse nostaa talveksi ylös. Ei vedenalaisia ruostuvia osia. Sisältää sivuverhouksen ja venerenkaat. 2v takuu

Kantavuus :n.500kg
Mitat: 4,2m x 2,4m

Putkiponttoonilaituri 6,2m x 2,4m

Kuten pikkuveljensä tämä putkiponttoonilaituri sopii suojaisiin poukamiin ja pohjukoihin. Saatavilla kahta eri kansikorkeutta. Ylivoimaisesti myydyin laituri mallimme. Suojaisessa paikassa talvehtii jäissä. Ei vedenalaisia ruostuvia osia. Sisältää sivuverhouksen ja venerenkaat. 2v takuu

Kantavuus :n.800kg
Mitat :6,2m x 2,4m

Putkiponttoonilaituri 8,2m x 2,4m

Tähän putkiponttoonilaituriin parkkeeraat jo isommankin pulpettiveneen huoletta. Tätäkin laituria saatavana eri kansikorkeuksilla käyttötarpeen mukaan. Suojaisessa paikassa talvehtii jäissä. Ei vedenalaisia ruostuvia osia Sisältää sivuverhouksen ja venerenkaat 2v takuu

Kantavuus :n.1100kg
Mitat :8,2m x 2,4m

Muoviponttoonilaituri AK16 2,4 x 5m

Laituri neljälä AK-16 kellukkeella. Koko 2,4 x 5 m, laiturin kantavuus noin 800 kg. Kelluntakorkeus 300-400mm.

Muoviponttoonilaituri 8,2m x 3,1m AK36

8,2m x 3,1m Muoviponttoonilaituri on jykevä ja monikäyttöinen laituri. AK 36 ponttoonin muoto antaa erinomaisen kantavuuden ja vakavuuden. Runko on jykevää 100mm x 150mm kyllästettyä parrua joka pultattuna kellukkeiden vahvoihin korvakkeisiin takaa pitkäikäisen ja huolettoman laiturin.
AK 36 on rotaatiovalettu kelluke jossa ei ole heikkoja hitsaus saumoja.

Kellukkeet on valmistettu Suomessa.Ei vedenalaisia ruostuvia osia
Sisältää sivuverhouksen ja 4kpl alumiinipollareita
Talvehtii jäissä
5v takuu
Kantavuus :n.3000kg
Mitat : 8,2m x 3,1m

Muoviponttoonilaituri 16,2m x 3,1m

Tämä muoviponttoonilaituri on suunniteltu veneosuuskunnille ja ”kunnanlaituriksi” venepuomein varusteltavaksi. Laiturin kansikorkeus on suunniteltu yhteensopivaksi venepuomien kanssa jolloin kokonaisuudesta tulee siisti ja viimeistellyn näköinen.

Laituri toimii pikkuveljensä tavoin erinomaisesti myös kylkikiinnityksessä.
AK 36 ponttooni takaa erinomaisen kantavuuden ja vakavuuden

Kellukkeet valmistettu Suomessa
Ei vedenalaisia ruostuvia osia
Sisältää sivuverhouksen ja 8kpl alumiinipollareita

Talvehtii jäissä
5v takuu
Kantavuus : n.6000kg
Mitat :16,2m x 3,1m

Kysy myös muita kokoja

Betoniponttoonilaiturit

Toimitamme TN-laitureiden valmistamia laadukkaita ja kestäviä betonipontoonilaitureita valmiiksi asennettuna.

Katso lisää TN-laiturit

Erikois- ja viranomaislaiturit

Toimitamme erikois- ja viranomaislaitureita myös vaativiin kohteisiin.

Kysy lisää

Takuuehdot

Southeast Marina Services Oy:n takuu on voimassa 2 vuotta (materiaalitakuu) tuotteen toimitushetkestä ellei sopimuksessa toisin mainittu. Takuuaika alkaa tuotteen toimituspäivästä. Southeast Marina Services Oy:n myymät TN-Laiturit noudattavat TN-Laiturien takuuehtoja.

Takuuehdot eivät koske/ole voimassa
  • Southeast Marina Services Oy ei vastaa viasta joka johtuu / valmistettu jonkun muun kuin Southeast Marina Service Oy:n suunnittelusta tai piirustuksista.
  • Vikaa joka johtuu normaalista kulumisesta,huolimattomuudesta,asiakkaan laiminlyönnistä tai korjaamisesta jota Southeast Marina Service Oy ei ole hyväksynyt.
  • Takuu ei ole voimassa jos sopimuksen sovittua hintaa ei kokonaisuudessaan ole maksettu.
  • Poikkeuksellisten sääolosuhteiden, korkean aallokon,myrskyn,jäiden liikkumisesta,vedenkorkeuden vaihteluista aiheutuvista vahingoista Southeast Marina Service Oy ei vastaa.
  • Vahingot jotka ovat kosmeettisia ja vahingot joilla ei ole merkitystä tuotteen kestävyyden, käyttettävyyden tai rakenteellisen lujuuden kannalta.
  • Vahingoista kuljetuksen yhteydessä/aikana.
  • Laiturin syyshuolto tekemättä, johon kuuluu käyntisillan ja uimatikkaiden irroittaminen talveksi
Ylivoimainen este

Tapauksissa jotka ovat ennalta arvaamattomia ja osapuolten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolelle johtuvia (sota, lakko, onnettomuus, tulipalo) kumpikaan osapuoli ei ole vastuussa velvotteiden täyttämättä jättämisestä. Ylivoimaisen esteen kohteeksi joutuva osapuoli on kirjallisesti ilmoittettava toiselle osapuolelle asiasta.