Skip to main content

Monipuoliset palvelut

Marina Services Oy on laitureiden ja satamarakentamisen ammattilainen. Meiltä saat kaiken valmiina, oli kohde saaristossa tai mantereella. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Laituriasennukset

Laituriasennukset hoidamme Haminan Kotkan Virolahden ja Lappeenrannan alueella vuosien kokemuksella asiakkaan toivomusten mukaisesti.
Jokainen laituri suunnitellaan tapauskohtaisesti paikan päällä. Liikkuvan kalustomme ansiosta asennukset hoituvat ripeästi ja kustannustehokkaasti myös järvisuomessa.

Muistathan että laiturin rakentaminen oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Poijuasennukset ja tarkastukset

Asennamme poijut ja painot helposti liikuteltavalla kalustolla kustannustehokkaasti 1250kg asti Haminan Kotkan Virolahden ja Lappeenrannan alueella. Pyydä tarjous myös suuremmista.

Rantarakentaminen

Toteutamme kiinteät laiturit niin kaakkois-suomen saaristossa kuin mantereellakin. Kiinteän laiturin suunnittelussa pyrimme hyödyntämään mahdollisimman hyvin pohjan ja maaston muotoja, jotta lopputulos on asiakkaalle kustannustehokas ja hyvin toimiva kokonaisratkaisu.

Muistathan että laiturin rakentaminen oikeuttaa kotitalousvähennykseen

Mökkitalkkarin palvelut

Mökkitalkkarin kanssa voit tehdä kuukausittaisen “huoltosopimuksen” tai tilata talkkarin laittamaan mökkisi kuntoon keväällä tai ennen lomasi alkua. Myös mökin laitto “talviunille” kuuluu luonnollisesti mökkitalkkarin palveluihin.

Tiesithän että mökkitalkkarin työt voit vähentää kotitalousvähennyksessä.

Muut työt saaristossa

Toteutamme saaristossa myös rakennus ja remontointi palveluja.

Ota rohkeasti yhteyttä koskeepa asiasi minkälaista saaristossa tehtävää työtä tahansa.

Sukelluspalvelut

Käymme tarkastamassa laitureiden ja poijujen ankkuroinnit. Etsimme mereen pudonneet esineet tai kartoitamme rantaasi sopivan kulkureitin kymenlaakson ja etelä-karjalan alueella.

Myös veneiden pohjien ja potkureiden tarkastukset.

Saaristokuljetukset

Työveneellä tavarat saaristoon. Teemme kaikenlaisia meri-ja järvikuljetuksia Etelä-Suomessa. Työveneemme siirtyy helposti lähimpään lähtösatamaan rekisteröidyllä trailerilla ja vetoautolla.

Työveneemme palvelee sinua mm.rakennustarvikkeiden, pienten ajoneuvojen tai vaikkapa lampaiden kuljettamisessa saaristoon.

TYÖVENEEN TIEDOT:

  • Pituus=7m
  • Leveys=2,5m
  • Syväys=10cm-50cm
  • Kantavuus=2000kg
  • Matkanopeus= Tyhjänä 20kn, lastattuna 6-15kn
  • 1,2tn hiab